Meadow Walker është rikthyer zyrtarisht në Instagram, dhe duket më e bukur se kurrë!

Vajza 18-vjeçare e aktori të ndjerë, Paul Walker, u kthye në platformën e mediave sociale të mërkurën, duke publikuar një selfie ku ajo duket mahnitëse.

Në foton publikuar ajo ka të veshur një maicë të thjeshtë të bardhë, dhe duket sikur dielli ishte duke penguar , pasi shihet duke i mbuluar sytë me dorën e saj.

Edhe pse tani është e rritur, ajo është po aq e bukur sa kur babai i saj e prezantoi me publikun në vitin 1998.

Postimi më fundit i Meadow ishte më 20 korrik 2016 dhe ishte një fotografi e saj dhe babai të ndjerë duke notuar në pishinë.