Vajza e Paul Walker, Meadow tashmë është rritur!

Vajza e aktorit të ndjerë tani është 18 vjeç dhe ka bërë një rikthim në Instagram pas një pauze të gjatë, më shumë se njëvjeçare.

Meadow nuk ka postuar as një fotografi që nga viti 2016, kur ndau një foto së bashku me babanë e saj.

Fotografi e re shfaq vajzën e aktorit të ulur jashtë në një dritare duke mbrojtur sytë nga dielli.