Diva e skenave botërore Rihanna ka shkëlqyer mbrëmjen e djeshme në premierën e filmit  “Valerian And The City Of A Thousand Planets” që u mbajt në Londër.

Këngëtarja Rihanna, do të jetë pjesë e këtij filmi që do të luaj rolin e një alieni të quajtur “Bubble”.

Mbrëmë në premierën e filmit në Londër, ajo u shfaq më një fustan të kuq me të cilin dukej mjaft elegante.

Rihanna kishte të veshur një fustan të kuq, aksesorë, çantë dhe grim të kuq.