Në moshën 41 vjeçare, këngëtari i bendit ‘Linkin Park’ Chester Bennington ka bërë vetëvrasje. Ky lajm e ka prekur thellë dhe ka mërzitur shumë këngëtaren Rihanna.

Kjo e fundit në llogarinë e saj në Instagram ka hedhur një fotografi të Chester përmes së cilës ka shprehur keqardhjen e saj për humbjen e tij.

Sipas asaj që ka shkruar përbri fotografisë së Chester, RiRi është shprehur se ‘Chester ishte njeriu më vokalin më të mirë që ka dëgjuar ndonjëherë’.