Këngëtarja Rezarta Shkurta ka treguar gjithnjë se është mjaft e lidhur me familjen e saj.

Pas disa fotove ku ka treguar motrën e saj, këtë herë ka vendosur të tregojë një tjetër pjesëtar të familjes, vëllain e saj. Krahas fotos ajo ka shkruar: “Mami dhe babi jonë kanë bërë këto tre bebat që do të mbeten gjithmonë Piter Pan,”-përfundon postimi i këngëtares, ndërkohë që i ka etiketuar ata si pasuria e saj.