Një bankë rezervë të artë si të Real Madridit.

Deri më tani Los Blancos ka shituar tre lojtarë dhe nga këta përfituar miliona.

Bëhet fjalë për Danilon, Alvaro Moratan dhe James Rodriguez, ku me shitjen e tyre ka përfituar 120 milionë euro.

Braziliani kaloi te Manchester City për 30 milionë euro, spanjolli te Chelsea për 80 milionë dhe kolumbiani u huazua te Bayern Munichu për 10 milionë euro.

Reali ka larguar edhe Pepen, por si lojtarë të lirë, po ashtu edhe Fabio Contraon në formë të huazimit për pak para.