Kryeministri Edi Rama duket se ka gjetur kohë për ti bërë një mesazh urimi trajnerit të ri të kombëtares së Shqipërisë, Cristian Panuçi. Me një mesazh në Facebook, Rama shkruan se ai ‘do të mbajë me sukses barrën e rëndë të trashigimnisë së De Biazit’.

Ja çfarë shkruan Edi Rama:

Benvenuto Mister. Le të urojmë që trajneri i ri i kuqezinjve, Christian Pannuci, një kampion i madh në fushë dhe një lider i ri në stol, do ta mbajë me sukses barrën e rëndë të trashëgimisë së De Biazit #FORCASHQIPËRIA.