Një video e cila po qarkullon në rrjetet sociale, e publikuar nga Samsun, e cila sjell foto dhe video nga Turqia, shihet se si një polic civil, e rrah një qytetar në vazhdimësi dhe e poshtëron atë publikisht duke e nxjerr në rrugë para qytetarëve.

Në video kuptohet se qytetarët nuk e pëlqejnë sjelljen e policit, por ata kanë frikë të ndërhynë, pasi polici është i nxehur aq keq në qytetarin e gjakosur, sa që i mëshon dhe bërtet në vazhdimësi.

Edhe policit tjetër kur vjen për ta marrë qytetarin i duhet punë për ta bindur policin e pa mëshirshëm, që t’ia marrë qytetarin nga duart.

Për më shumë shikojeni videon: