Landon Whitley qëndroi në koma të thellë për 7 vite me radhë. Ai ra në koma për shkak të një aksidenti të tmerrshëm teksa udhëtonte me prindërit e tij. Ata humbën të dy jetën në vend.

Djali mori goditje të shumta në kokë dhe enjta që pësoi bëri që mjekët të kishin shumë pak shpresa se ai mund të zgjohej. Për mjekët ka qenë një mrekulli zgjimi i tij, madje ata kanë ngelur të tronditur nga fjalët që djali ka thënë kur është zgjuar.

E di që mami dhe babi im kanë vdekur. Unë isha në qiell me ta dhe më tha se ka ardhur koha të zgjohem”,- ka thënë Landon.