PSP mbrëmë në Gjykatën Penale të Shkupit i ka dorëzuar lëndët kyçe: “Titanik:, “Target”, “Fortesa”, ku si të dyshuarit kryesore janë lideri i VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski dhe ish-drejtori DSK, Sasho Mijallkov. Këto janë rastet PSP kërkon paraburgimin e Gruevskit dhe Mijalkovit.

Deri më tani, për 5 rastet gjykata ka vendosur, 4 prej tyre ka cakutar masa paraprake, për parregullsive zgjedhore, përgjimit të paligjshëm të pajisjeve të shkatëruara në DSK./TetovaSot/