Pyetja më klishe drejtuar meshkujve është: ‘Bjonde apo brune?’. Dhe, duhet theksuar, se përgjigjet në këtë rast janë ndër më naivet, pa patur një bazë të mirëfilltë për ta arsyetuar. Nëse ju, vajzave, rastis t’ju pyesin mbi të njejtën temë, e dini si duhet të përgjigjeni? Kokëkuqët!

Arsyet janë të shumta e të gjitha të bazuara mbi studime. E kuptojmë që një mashkull si Tom Hardy nuk është nga ata që refuzohen lehtë, por ju sigurojmë që më e mira është t’i jepni një mundësi Michael Fassbender. Nuk i shohim shpesh në përditshmëri, pasi rrallë herë gjejmë në grupe shoqërore apo në familje, një mashkull me të tilla tipare. Dhe ?’është e vërteta, duhet ta pranojmë se kokëkuqët janë shumë të këndshëm për t’u parë. E nëse ende nuk dini ta shpjegoni arsyen, po ju rrëfejmë se një kuriozitet i tillë shtyn drejt pëlqimit seksual, që do t’ju ?ojë në shtrat pas një ose dy gotash të konsumuara nën shoqërinë e njëri-tjetrit. Kokëkuqët janë zgjedhja më e mirë për partner dhe më poshtë do t’ju tregojmë arsyet pse:

1.Janë të rrallë

2.Mplaken shumë ngadalë

3.Janë shumë të egër në shtrat

4.Mund të jenë një kombinim shumë i mirë mes flokëve bjond dhe të kuq

5.Janë kreativë e karizmatikë

6.Pasionantë dhe epshorë

7.Janë sensitivë në situatat kur duhet të jenë të tillë

8.Zakonisht, i karakterizon një mënyrë e ve?antë të të folurit

9.Mos harroni: ‘Puth një kokëkuq’ është 12 janari i përvitshëm, dedikuar vetëm…puthjës së një kokëkuqi!

10.Kanë sens të hollë humori