Një banore e Prilepit e ka gjetur të vdekur vëllanë e tij të vdekur në shtëpi, ka informuar MPB.
Prokurori Publik dhe ekip hetues nga Prilepi kanë kryer hetim në vendin e ngjarjes dhe kanë konstatuar se rreth orës 23:00, M.S (46) nga lagjja Toçila të Prilepit, pasi ka mbaruar punën, ka shkuar për të vizituar vëllanë e saj T.S (50) në shtypin e tij, ku e ka gjetur të vdekur.
Mjek nga ndihma e shpejtë mjekësore ka konstatuar se vdekja ka ndodhur disa ditë më parë.
Pas urdhrit të Prokurorit Publik mbi trupin e të ndjerit do të bëhet obduksion.
Policia po ndërmerr masa për zbardhjen e rastit.