Është president i SHBA-ve por jo të gjithë e duan.  Madje, për Donald Trump ka pasur dhe akoma ka ofendime, akuza dhe mos pëlqim për të, shkruan lajmi.net

Të tilla ai ka marrë edhe nga këngëtari dhe prezantuesi shqiptar Turjan Hyska. Ai ka hedhur një video të Trump në Instagram, duke thënë se “vazhdon të jetë po i njëjti idiot”!