Prezantuesi i programit televiziv The Late Late Show, James Corden dhe bashkëshortja e tij Julia Carey po presin fëmijën e tyre të tretë.

Çifti i cili kurorëzoi dashurinë e tyre me martesë në Angli në shtator të 2012, janë prindër të djalit 6 vjeçar Max si dhe vajzës 2 vjeçare Carey.

38 vjeçarja Julia Carey pritet të sjellë në jetë fëmijën e tretë në muajin dhjetor