Është një nga prezantueset më seksi shqiptar dhe pikën më të fortë të saj ka gjoksin super të madh me të cilën josh vëmendjen e të gjithë meshkujve dhe jo vetëm…

Bëhet fjalë për prezantuesen nga Kosova, Blerona Zeqiri, në Instagram ka hedhur një fotografi ku shihet se ka veshur një fustan të zi, të gjatë.

Mirëpo, si gjithmonë, vëmendjen e ka marrë gjoksi i saj bombastik!