Këngëtarja Poni sapo ka publikaur kënëgën e saj  më të re ‘Mon Amour’ që pritet të ketë  sukses për muajt e verës.

Teksa është duke shijuar ditet e nxehta të fundjavës Poni ka zbuluar një pjesë të shtëpisë së saj verore.

Poni ka treguar se si duket dhoma e saj e gjumit. Ambienti nuk mund te dukej më realksuae dhe më pranë natyrës.Kjo nuk është hera e parë që këngëtarja zbulon pjesë nga banesa e saj.