Janë identifikuar dy vajzat dhe një djalë, të cilët u mbytën pasditen e sotme në Zvërnec të Vlorës.

Viktimat janë:

1. Manuela Maraj, 27 vjeçe, banuese në Babicë të Madhe, Vlorë.

2. Xhoana Cani, 25 vjeçe, banuese në Tiranë.

3. Beniamin Ferati, 24 vjeç, banues në Tetovë, Maqedoni.

T mobile In article [4]

Lajmi është konfirmuar zyrtarisht nga policia e Vlorës.

Të tre viktimat janë transportuar në morgun e qytetit.

Global