Policia hungareze ndalon dhe zbrazi 18 trena ndërkombëtar që kalojnë nëpër Hungari, pas kërcënimit për bombë të vendosur, qëndron në kumtesën e autoriteteve policore.

Paraprakisht, një burrë i panjohur është lajmëruar në polici dhe ka thënë se në trenat ndërkombëtar që kalojnë nëpër Hungari, ka të vendosur eksploziv.