Stuhi të rënda të shoqëruara me breshër sot kanë goditur Istrian e Kroacisë, dhe për shkak të sasisë së akullit në rrugë janë dërguar kamionët për pastrim të borës, sipas mediave lokale.

Njerëzit në pantallona të shkurtra duke u përpjekur për të pastruar copat e breshërit e cila kishte bllokuar automjetet e tyre në rrugë, përcjell TetovaSot.

Temperaturat vetëm për disa minuta kanë rënë në mënyrë drastike në dhjetë gradë Celsius.

Breshër i fuqishëm gjithashtu edhe dje goditi bregdetin italian rreth vendit Grotomare, e cila shkaktoi edhe boshatisjen e plazheve./TetovaSot/

T mobile In article [4]