Artin Spahiu

Ah , nuk desha të shkruaj, por te ne në Dibër themi nuk më lë zallëndeci ?
Po të mos kishte qenë Ali Ahmeti dhe BDI-ja, disa që janë brenda , e disa që ishin dhe tani s’janë në BDI, nuk do të arrinin kurrë më shumë se ndonjë puntorë krahu te ndonjë firmë private ose, më e shumta roje deponie, ndërsa tani po na shiten si politikbërës të mëdhenj.
Në krah në BDI-së morrën diploma të shkollës mesme, fakultete, magjistratura, doktoratura, edhe pse në shkollë fillore kanë pasur sukses mjaftueshëm, pastaj u bënë drejtorë, deputetë….gjer edhe ministra e zv/ministra.
Modestia e tepruar krijon kiç soocial, prandaj njeriut duhet treguar vendin ku e ka!