Serbia po përballet me temperatura tejet të larta. Deri në 40 gradë kanë shkuar temperaturat dje dhe sot.

Se çfarë i nxehti është atje tregon edhe kjo video ku një person hedhë vezët në një kapak pusete.

Nga temperaturat e larta vezën bëhen “gati për ushqim”, sikur të ishin në shporet elektrik.