Orinda Huta dhe Turjan Hyska sot po kurorëzojnë dashurinë e tyre disa vjeçare në martesë.

Ceremonia e dasmës ka nisur dhe sapo kanë filluar të publikohen pamjet e para.

Orinda shihet e veshur me një fustan elegant dhe flokët e lëshuara onde, ndërsa Turin me kostumin e zi të dhëndrit, por shihet tepër i emocionuar.

Teksa ecën në altar kapur për dore me Orindën, Turi shihet duke derdhur lot gëzimi.