Një çift është kapur nga Policia në Kinë teksa kishin ndaluar veturën e tyre në një vend malorë, dhe po kryenin marrëdhënie.

Rasti në fjalë është kapur nga një kamerë e policisë, video e cila më pas është publikuar në LiveLeak.

Në video shihet një burrë i cili ishte mbrapa veturë përderisa vjen policia dhe e detyron atë të dal përpara ndërsa gruaja e cila ndodhej mbrapa mundohet të mbulohet.

Kjo është video: