Një burrë dhe një vajzë janë bërë trend në rrjetet sociale dhe gjithçka për shkak të një puthjeje të pazakontë. Rrjeti “shpërtheu” me këtë rast. Deri më tani nuk ka një informacion të gjërë për ta, përveç faktit se diferenca e moshës duket mjaft e thelluar.

Burri shfaqet vetëm me mbathje dhe përdoruesit komentojnë fizikun e tij. Nga ana tjetër, vajza me bikini merr një vëmendje të madhe dhe kjo bën që ata të shpërthejnë ndaj saj duke thënë se gjithçka është “dashuri për para”.

Një përdorues Facebook-u ka shpërndarë disa fotografi dhe një video të çiftit dhe në dy ditë është bërë mjaft virale.

Përdoruesit janë duke komentuar pa pushim. Deri më tani është një mister identiteti i këtyre njerëzve. Ata shfaqen në një jaht luksoz duke  shijuar jetën. A mendoni se është një dashuri e vërtetë?

Shikoni fotot dhe videot dhe nxirrni konkluzioner tuaja. Mos harroni të na lini opinionin tuaj!

https://www.facebook.com/clinorte/videos/778715738962368/