Tre vajza janë tërbuar në plazhin e Shëngjinit. Ato shihen duke u fërkuar me njëra- tjetrën dhe duke shkëmbyer puthje të nxehta midis tyre.

Por më shumë ka tërhequr vëmendjen vajza që  mban veshur një palë rroba banje ngjyrë lejla, pasi ajo kërcen sikur të ishte në tubin e ndonjë klubi striptistesh.

Nuk dihet nëse vajzat janë të huaja apo shqiptare, por ajo që mund të themi është se ky plazh është i frekuentuar edhe nga familjarët. Ndaj skena të tilla janë jo etike për t’u parë nga fëmijët.