“Pjeshkat” më të njohura të bllokut dhe Vip-at shqiptar i gjeni në Dhërmi.

Një video e cila është publikuar në kanalin e YouTubes shihen se si vajzat dhe çunat shqiptar kënaqen në ritmin e muzikës, shkruan Gazeta Blic.

Madje po në këtë video shihen vajzat seksi të cilat vallëzojnë mbi tavolina, e po kush dëshiron të kalojë pushime të nxeheta duhet ta vizitojë këtë vend, ku “Shkuma Party” janë pjesë e përditshmëris gjatë verës.