Shumë njerëz mendojnë dhe struken në idenë se është herët për t’i thënë dikujt të dua! Me të gjitha pikat në një marrëdhëniet, ajo kalon edhe në një revistë nervore e të thënit ‘Të dua’.

Po në qoftë se ata nuk ndjehen në të njëjtën mënyrë? Ose, çfarë nëse ata kanë tjetër drejtim? Shumë prej nesh kanë mundur të kalojnë javë, muaj duke u marrë me shqyrtimin e asaj se kur duhet të thuhet të dua.

YouGov ka pyetur 3 mijë e 947 njerëz më të parë se a kanë thënë ndonjëherë në takimin e parë ‘Të dua’. Gjatësia më e zakonshme e njerëzve për të pritur para se t’i thonë partnerit të dua, është tre muaj dhe sipas tyre ishte më shumë mbresëlënëse.

Por jo të gjithë janë aq të rezervuar kur vjen puna për t’u shprehur se si ata ndjehen edhe pse 3 përqind e pjesëmarrësve thonë se i kanë treguar partnerit se e donin për më pak se një javë.

Në fund ishin tre përqind të cilët treguan se brenda nëntë muajsh, gjashtë përqind brenda një vitit dhe dy përqind kanë pritur deri në dy vite për të thënë të dua.

Mjerisht, 10 përqind kanë pranuar se ata kurrë nuk i kishin thënë një parnteri se i donin apo se kanë qenë në dashuri me ta.