Një gotë ujë me shafran mund të ndihmojë shumë në përmisimin e shëndetit tuaj.

Shafrani konsiderohet si një erëz anti-kancerogjene dhe konsiderohet si anti-inflamator, transmeton arbresh

Kombinimi i një gote ujë me shafran dhe me disa pika limon, kanë përfitime të pabesueshme shëndetërore.

Ky trajtim parandalon diabetin, parandalon sëmundjet e zemrës dhe konsiderohet si antioksidant i fuqishëm.

Për përgatitjen e këtij trajtimi ju duhet:

Gjysmë limoni

Gjysmë luge gjelle shafran

Mjaltë

Ujë i ngrohtë
Trajtimin e konsumoni në mëngjës në stomakun bosh.