Piloti i një avioni të vogël “ Cessna 206” u detyrua të bënte një ulje urgjente emergjente në një autostradë duke terrorizuar shumë nga makinat që po kalonin.

Shoferët e tjerë në autostradë arritën të kapnin momentin e jashtëzakonshëm në kamera.

Piloti Jim O’Donnell kishte sapo ishte ngritur nga Aeroporti i në Shirley në SHBA kur avioni i tij pësoi një problem të papritur me motorrin.

Fatmirësisht, askush nuk u lëndua në incident, raporton “BBC”

O’Donnell e dinte se nuk kishte gjasa të arrinte në destinacionin e tij në Neë Jersey dhe ishte i detyruar ta rregullonte problemin me “duart e veta” për të shmangur ndonjë katastrofë.

Ai mësohet se ndaloi në autostradë për disa minuta rresht , dhe u ngrit vetëm kur u bind se avioni i tij nuk kishte asnjë problem