Në një dyqan VIP-Hendi mbrëmë nga një person i maskuar duke kërcënuar me një thikë, ka marrë 100.000 denarë nga qarkullimi ditor, njoftoi Ministrinë e Brendshme.

Ngjarja ndodhi në një dyqan në lagjen Butel, rruga ‘Zhivko Brajkovski’, dhe pas grabitjes sulmuesi është larguar nga vendi i ngjarjes.

Policia ka ndërmarrë të gjitha masat për të gjetur kryesin dhe po punohet për sqarimin e plotë të rastit./TetovaSot/