Kamioni që transportonte 3,400 kilogramë ngjala, nëpër Oregon të Shteteve të Bashkuara, ka bërë ndeshje me një makinë dhe është rrotulluar.

Për pasojë, peshqit janë zbrazur në rrugë dhe kanë bllokuar qarkullimin, transmeton Telegrafi.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë pastruesit e ambientit, që për tre orë e kanë pastruar rrugën.

Aksidenti ku fajtor ishte shoferi i kamionit, ka shkaktuar humbje të konsiderueshme, si dhe bllokimin e përkohshëm të trafikut.