Pamje të shumta të publikuara në rrjetet sociale dhe raportimet e mediave turke, por edhe botërore, tregojnë se Stambolli është në gjendje të jashtëzakonshme nga përmbytjet që është tanimë duke u ballafaquar.

Kjo video, ku shihet një person duke peshkuar në autostradë në Stamboll, është duke bërë bujë në internet.

Shikojeni videon: