Atmosfera në kampin e “Djajve të Kuq” është fantastike, pavarësisht se kjo video fillimisht të jep një pasqyrë tjetër.

Dy lojtarët e Manchester United, Anthony Martial dhe Jesse Lingard për një moment kanë bërë shaka duke u sill sikur në të vërtetë po ziheshin, teksa Pogba dhe Lukaku gjendeshin aty mes tyre dhe po tentonin t’i ndanin.

Në fakt, e gjithë kjo ishte vetëm një shaka dhe aktrimi ishte i mrekullueshëm, pasi atmosfera në kampin e “Djajve të kuq” është fantastike.

Për këtë ka shkruar edhe klubi në rrjetet sociale: “Mos e bëj Lingardin nervoz”.