Ka përfunduar numërimi i të gjitha kutive të konstatuara nga PDIU. Par rinumërimit të 49 kutive, ka rezultuar se PDIU ka marrë 2 vota më shumë se në zgjedhjet e 25 qershorit, çka nuk i jep mandatin kreut të PDIU-së, Shpëtim Idrizi, dhe mandati i 34-t i ngel PS-së.

Ndërkohë që tani KQZ do të nisë numërimin e 29kutive të kontestuara nga PS.