A e dini pse vakti i mëngjesit duhet konsumuar me rregull?

Mëngjesi duhet të konsumohet rregullisht, pasiqë ai ka dobi të shumëfishta për shëndetin tuaj.

Mëngjesi ndihmon në humbjen e peshës, përmirëson performancën intelektuale, është ushqimi më i mirë për t’ia filluar ditës, riaktivizon metabolizmin tuaj.

Po ashtu, mëngjesi ndihmon të reduktoni ankthin, përmirëson humorin dhe shëndetin e zemrës.