Nga 17 korriku, David Atterby do të jetë përfaqësuesi i ri i USAID për Maqedoni.

Ai është Oficer i Lartë i Shërbimit të Jashtëm në USAID që ka një karrierë ndërkombëtare në 12 shtete të ndryshme, në Afrikë, Karaibe, Lindje të Mesme dhe Azi. Këtë pozitë e mban ende James Stain.