Edhe pse në shikim të parë mund të duken skena shqetësuese dhe të frikshme, bëhet fjalë për një gjest human.

Siç shkruajnë mediat e huaja, bëhet fjalë për pamje të cilat tregojnë se si një baba kujdeset për fëmijët e tij, në mënyrë që ata kur të shkojnë në shkollë të mos jenë të pisët dhe të lagur.

Kjo pasi që, nxënësit e një fshati në Vietnam, për të shkuar në shkollë, u duhet të kalojnë një lumë, mbi të cilin me gjasë nuk kishte ndonjë urë.

Dhe siç thuhet më tej, për vite të tëra, kjo ishte e vetmja mënyrë që fëmijët arrijnë “të terur” në shkollë, deri në vitin 2014 kur është ndërtuar një urë çeliku nëpërmjet të cilës të gjithë banorët filluan ta kenë më të lehtë jetën dhe udhëtimin./telegrafi/