Një grua që besohet të jetë nga Peruja, e ka xhiruar bashkëshortin e saj duke gërhitur teksa flinte në vende të ndryshme.

 Me ndihmën e nipit, përmbledhjen e montoi që të përshtatet me këngën e famshme “Despacito”.

“Hakmarrja më e mirë, ndaj zhurmës që dëgjoj për vite të tëra”, si dhe “kjo kënga tashme kthehet edhe në gërhima” – janë dy nga komentet që e shoqërojnë rastin.

Videoja e shkurtër duket se është pëlqyer shumë, meqë ka marrë më se dy milionë klikime, vetëm disa ditë pas postimit.