Reperi Majk më në fund foli për djalin e tij, Roan, e ndjenja që ai po e përjeton si baba u përshkrua me plot emocion.

Pas intervistës së dhënë reperi tha se djali ia ka ndryshuar komplet jetën kështu i ka anashkaluar disa gjëra me të cilat dikur është marrë për t’i qëndruar sa më afër Roanit.

Por atë çfar nuk e lë në asnjë moment është muzika, projektet e reja madje do të ketë edhe dedikim për Roanin.

E Majk gjithashtu verën e ka të ngarkuar ku ka data të rezervuara për të performuar. Sonte do të jetë në Ulqin dhe e ka bërë të ditur nëpërmjet një fotografie të hedhur në Instastory.