Vrasja e mjekut në orët e para të mëngjesit të sotëm risolli në vëmendje edhe gjendjen skandaloze të mjeteve të shërbimit të urgjencës.

Autoambulanca që kishte shkuar në vendngjarje dhe po transportonte viktimën, Ilir Aliaj, pësoi defekt sapo nisej.

Është dashur ndihma e policëve dhe banorëve për ta shtyrë, ndërsa Aliaj me profesion mjek nuk arriti dot që tu shpëtonte plumbave të fqinjit të tij, i cili ende nuk është arrestuar nga policia pas arratisjes nga vendi i ngjarjes.