Celine ka qenë në Evropë për më shumë se një muaj për turneun e saj dhe një nga kërcimtarët e saj duket të jetë vazhdimisht afër saj, duke lënë shumë njerëz të hamendësojnë nëse këngëtarja dhe kërcimtari Pepe Munoz, janë më shumë se vetëm bashkëpunëtorë.

Kohët e fundit, paparacët i kapën ata duke ecur rreth Parisit shumë afër njëri-tjetrit. Ata gjithashtu janë parë duke u larguar lënë të njëjtin hotel në të njëjtën kohë.