Kohëve të fundit ajo ishte kryetema e medieve rozë lidhur me jetën e saj private

Në skenë, Shkurte Gashi me performancën e saj gjithmonë arrin të ndezë publikun, e për këtë fakt është edhe më e kërkuara e dasmave dhe ahengjeve të ndryshme.

Shkurta ka treguar suksese edhe me baladat e ndryshme, ku kjo e fundit e titulluar :Do mbijetoj” u pëlqye jashtëzakonisht nga adhuruesit e saj.

Por, padyshim se është ndër emrat për të cilit më së shumti spekulohet rreth jetës private, e për këtë ajo iu drejtohet medieve me këtë fotografi: “Ndoshta këtu gazetarët nuk më shohin, nuk më gjejnë