Një regjizor Australian ka arritur që të kapë pamjet kur një krokodil 5 metra i gjatë sulmon një lopë.

Justin Lorrimer po peshkonte në lumin Ord në Kimberley, Australi perëndimore, kur pa zvarranikun duke tërhequr gjahun e tij që nga bregu i lumit.

“Gjithmonë i mbaj paisjet e kameras me vete, kështu që sapo ashë krokodilin fillova të filmoja,”-tha Justin për WAtoday.

Regjizori, i cili ndodhej aty për të bërë një video promovuese, përdori një dron për të gjurmuan krokodilin ndërsa noton, me lopën akoma në nofullat e tij, për disa kilometra në brendësi të lumit.

Kur pa dronin krokodili u frikësua dhe u mundua që ta tërheqë lopën poshtë në ujë. Megjithëse, e vrau të gjallë, zvarraniku u detyrua që ta lirojë.