Ky është momenti dramatik ku një burrë ka hedhur nga ballkoni gruan e tij.

Pamjet e frikshme janë postuar nga “LiveLeak”, ndërkohë që në to shikohet momenti kur pasi debatojnë, burri e hedh gruan menjëherë.

Sipas policisë, gruaja arriti të mbijetonte pas hedhjes nga ballkoni dhe ka thënë se e fal bashkëshortin, pavarësisht se ai tentoi ta vriste.

Ndërkohë, burime për “DailyChina” kanë thënë se ata kanë debatuar për gjendjen ekonomike.

Video më poshtë: