Një organizëm alienë me një bisht të gjelbër gjigant u xhirua duke fluturuar në hapësirë.

Pamjet e habitshme tregojnë një person i cili ishte me makinë skaj rrugës dhe ishte pikërisht ky objekt misterioz në qiell i cili kishte bërë që ky person të ndalonte makinën e tij dhe të filmonte këtë ngjarje.

Duket se ka hyrë në atmosferën e jashtme të Tokës.