Pamje të shumta të publikuara në rrjetet sociale dhe raportimet e mediave turke, por edhe botërore, tregojnë se Stambolli është në gjendje të jashtëzakonshme nga përmbytjet që është tanimë duke u ballafaquar.

Kjo video, ku shihet një person duke peshkuar në autostradë në Stamboll, është duke bërë bujë në internet.

Turqia është duke u ballafaquar me përmbytje masive, sidomos Stambolli, e kjo për shkak të reshjeve të dendura dhe motit të keq që ka mbizotëruar ditëve të fundit në vend.

Komunikacioni është ndërprerë përkohësisht.