Të gjithë ne na qëllon që të frekuentojmë restorantet jo vetëm në Tiranë por edhe në mjaft qytete të tjera. Pavarësisht se mjaft shpesh dëgjojmë nëpër media në lidhje me mos zbatimin e normave të higjenës, përsëri bëjmë një sy qorr dhe një vesh shurdh me mendimin se nuk ka për të na ndodhur ne dhe se aty ku po shkojmë të ushqehemi nuk ka mundësi të jetë keq edhe për vetë shumën e parave që paguajmë në fund. Por me sa duket jo çdo gjë është ashtu si mendojmë.

Pamjet e mëposhtme dot’ju tregojnë kushtet skandaloze se si përgatitet ushqimi në një restorant pranë Liceut Artistik në mes të Tiranës. Është një vajzë e cila e skandalizuar ka vendosur të ndajë me ne tmerrin që i kanë parë sytë.

“Doja ta denoncoja nje skandal ne fushen e restoranteve ne Tirane, video qe do ju dergoj tregon kushtet skandaloze me te cilat gatuhet tek nje restorant prane Liceut J.Misja. Banoj ne pallatin prane restorantit dhe cdo dite cfare nuk na shohin syte. Kushtet higjeno-sanitare jane zero. Mishi, makarona, perime etj pergatiten pa doreza, pa ambijente te higjenizuara dhe ne midis vapes dhe zhulit”, shkruan ajo per JOQ.