Zv/kryeministri Bujar Osmani, tani në këtë moment në Bruksel mban konferencë për shtyp pas përfundimit të mbledhjes me #KSA.
Maqedonia do të realizoj, #Plan369 do të zbatohet dhe do të adresohen gjitha çështjet e hapura politike.
Nga #BE presim hapa konkrete lidhur me dukshmërinë e perspektivës euro-atlantike të Republikës së Maqedonisë.