Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov sot do të ketë takim me zëvendëskryeministrin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani për Planin 3-6-9.

Në takim, në Vilën “Vodno”, zëvendëskryeministri Osmani dhe përfaqësues të Sekretariatit për çështje evropiane, siç është paralajmëruar, do t’i prezantojnë para Ivanovit aktivitetet për përshpejtim të eurointegrimeve të Maqedonisë, të përmbajtur në Planin qeveritar 3-6-9.