Të afërmit e policëve të prekur nga nivelet e larta të dhunës në Brazil kanë protestuar në Rio de Janeiro , disa orë pas vdekjes së një oficeri gjatë një operacioni aty pranë.

Ata thanë se oficerëve u mungonin burimet për të luftuar tyre kundër organizatave kriminale të qytetit.

Qindra njerëz u mblodhën përgjatë bregdetit në Copacabana për të kërkuar më shumë mbështetje nga autoritetet dhe popullsia.

Global

Nëntëdhjetë e një policë janë vrarë këtë vit në shtetin qëndror të Rios.

Bilanci trragjik ia kalon edhe numrit total të vdekjeve të regjistruara në tërë vitin 2016.

T mobile In article [4]